Wózek Cavoe Moi+. Co myślicie?
Masz ochotę pogadać o czymś poza zdrowiem i sportem? Chcesz się podzielić swoimi zainteresowaniami? Zajrzyj tutaj.
Wózek Cavoe Moi+. Co myślicie?
Post autor: jola94 »
Zabieram się za kompletowanie wyprawki i nie spodziewałam się, że tak trudny będzie dla mnie wybór wózka. Wybór jest ogromny, a bez doświadczenia ciężko zdecydować co będzie dobre. Porównując między sobą oferty, muszę przyznać, że fajnie wypadła Cavoe Moi+. Myślicie, że jest to wózek godny uwagi?
Re: Wózek Cavoe Moi+. Co myślicie?
Post autor: kimczi933 »
Wybór wózka może przysporzyć problemów. Ja mogę Ci polecić właśnie ten, który rozważasz. Jakościowo jest dobry, a i ma sporo funkcji. Fajne jest to, że ma powiększaną budkę w spacerówce. Na pewno dzięki temu posłuży do końca wózkowania.
Poza tym, żeby był z nami do końca wózkowania zależy mi też na tym, aby nadawał się na każdy teren, bo jednak nie chcę być w żaden sposób przez niego ograniczana
Post autor: kimczi933 »
Tym też nie trzeba się martwić. Muszę przyznać, że producent tutaj się naprawdę mocno popisał, bo łącząc te cechy nie zapomniał też o wyglądzie wózka, który jest bardzo ładny, nowoczesny i luksusowy.
Dziękuję za zaangażowanie w dyskusję. Właściwie wydaje mi się, że teraz już wiem wszystko o tym wózku i ostatecznie przekonałam się, że jest to dobry wybór. Pozdrawiam
Post autor: Tosia29 »
Ja myślę, że wózek jest świetny. Co dla mnie ważne - nie będzie żadnym ograniczeniem. Niczego mu nie brakuje, a wręcz rodzicom daje mnóstwo możliwości. Jak dla mnie super!