Zarządzanie nieruchomościami

Masz ochotę pogadać o czymś poza zdrowiem i sportem? Chcesz się podzielić swoimi zainteresowaniami? Zajrzyj tutaj.
Gość

Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: Gość »

Posiadam niewielką kamienicę w centrum miasta, w której wynajmuję kilka mieszkań oraz lokal użytkowy. Szukam zarządcy nieruchomości, który mógłby zająć się kompleksową obsługą, w tym podpisywaniem umów z nowymi najemcami, kontrolą stanu technicznego budynku oraz nadzorowaniem bieżących remontów. Ważne jest dla mnie, aby zarządca miał już doświadczenie w pracy z kamienicami i znał specyfikę tego typu nieruchomości. Macie kogoś do polecenia?
puzonka

Re: Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: puzonka »

Z tego, co słyszałam, Per Modum https://www.per-modum.pl/ może być świetnym rozwiązaniem w Twojej sytuacji. Mam znajomych, którzy korzystają z ich usług w zarządzaniu kamienicami i mówią, że są naprawdę rzetelni. Dbają o wszystko – od negocjacji z najemcami po bieżące remonty. Dzięki nim można mieć pewność, że nieruchomość jest w dobrych rękach. Jeśli szukasz kogoś, kto zrozumie specyfikę kamienic i zajmie się tym kompleksowo, warto ich rozważyć
ODPOWIEDZ