Cześć,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć jak sprawdza się karma sucha na bazie owadów w przypadku kiedy pupil zmaga się z kłopotami trawiennymi i różnymi alergiami? Wiele opcji standardowych karm sprawdziłam i nic się dobrze nie przyjęło. Może z Waszą pomocą uda mi się znaleźć rozwiązanie
Karma dla psa na bazie owadów
Miejsce na porady, wątpliwości, dyskusje o problemach i trudnościach.
Re: Karma dla psa na bazie owadów
Post autor: innko »
Szukając dobrej jakości karm to na pewno warto będzie się blizej przyjrzeć ofercie BozzDog u których znajdziecie dobrej jakości karmy suche na bazie owadów. Mają pełnowartościowe białko, kwasy tłuszczowe, minerały i włókna oraz prebiotyki. Dobry wybór przy psach ze sporymi problemami trawiennymi
Post autor: dobok32 »
Warto zajrzeć bezpśrednio do sklepu producenta bozzdog fajnie zbilansowane składy i co najwazniejsze w koncu przy alergiach na kurczaka i ogolnie mieso problem znikl. Karma sucha znka od razu z miski, warto przetestowac
Post autor: Fokos33 »
i jak już podjęliście ostateczną decyzję co do wyboru odpowiedniej karmy? Na pewno tego typu karmy są dobrą alternatywą dla psów cierpiących na alergię na mieso i zboża. Pozdrawiam i oby w końcu udało się znaleźć tą odpowiednią!