Ciekawostki o sporcie
Wątek pełen różnych tematów, których nie dało się dopasować do pozostałych kategorii. Zajrzyj, jeśli nigdzie indziej nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
- august-88
Ciekawostki o sporcie
Zaglądacie czasami na portale z ciekawostkami o sporcie? Jakie znacie tego typu strony? Dodam, że moją ulubioną dyscypliną jest piłka nożna i to na ten temat chciałbym przede wszystkim czytać
- Wandelin-91
Re: Ciekawostki o sporcie
Post autor: Wandelin-91 »
Powinieneś w takim razie zajrzeć na legendyfutbolu.com. Tę stronkę odkryłem całkiem niedawno, ale jest świetna ze względu na masę interesujących rzeczy, jakie tam znajdziesz. Opisuje sylwetki najwybitniejszych polskich i zagranicznych piłkarzy.
-
Ja ostatnio trafiłam na sporo ciekawostek i porad związanych właśnie z treningami i ze sportem (i nie tylko) na portalu internetowym https://porady.org/. Jeśli więc lubicie sobie w wolnym czasie poczytać tego typu porady w sieci, to polecam tam zajrzeć, powinno Was to zainteresować
- Elipsa
Jeśli chodzi o piłkę nożną to wiem, że sporo osób nie ogranicza się tylko do oglądania rozgrywek czy też czytania artykułów o tej dyscyplinie. Często oprócz tego decydują się oni na zajęcia sportowe, które pozwalają bezpośrednio rozwijać się w tej dyscyplinie sportowe. Do takich zajęć można się odpowiednio przygotować - na przykład sklep piłkarski Zina ma odpowiednią odzież sportową i akcesoria do gry w piłkę nożną.
Post autor: łukasz9032 »
Ciekawostek o sporcie to chyba najlepiej szukać online. U mnie ciekawostki przerodziły się w prawdziwą pasję i prawie codziennie serfuję po różnych portalach. Jeśli chcecie zacząć się interesować piłką nożną, to koniecznie zerknijcie na portal https://gornikkonin.pl/ . Tu oprócz informacji macie też poradniki.