Studio bodyfit20.pl
Wątek dla wielbicieli aktywności fizycznej. Lubisz grać w siatkówkę, w tenisa albo w szachy? Dołącz do dyskusji.
- Tadea65
Studio bodyfit20.pl
Jest tu ktoś, kto chodzi do studia bodyfit20.pl w Poznaniu na treningi EMS? Jak oceniacie ich skuteczność? Planuję się zapisać, bo to chyba jedyna opcja dla mnie. W tygodniu trudno mi znaleźć czas na jakąkolwiek aktywność fizyczną.
- arabella1996
Re: Studio bodyfit20.pl
Post autor: arabella1996 »
Trening EMS jest super, bardzo polecam. W dodatku w bodyfit20.pl pracują świetni trenerzy, którzy świetnie motywują, ale przede wszystkim dbają o bezpieczeństwo podczas ćwiczeń. Jeśli chcesz zadbać o sylwetkę, ale brak Ci czasu, to zachęcam do zapisania się
- gleason.karli
Post autor: gleason.karli »
- hiacynt_85
Post autor: hiacynt_85 »
Teraz na czas pandemii treningi personalne to idealny sposób żeby poćwiczyć i uniknąć kontaktów z innymi. Jakość zajęć na najwyższym poziomie.
- natalia-99
Post autor: natalia-99 »
W Body Fit pracują super trenerzy, którzy mają wielką wiedzę i potrafią ją zastosować w realnym treningu. Trenuje od kilku tygodni i efekty na prawdę są zadziwiające. Moje przyjaciółki są w szoku.
- miłowit1987
Post autor: miłowit1987 »
Body Fit to miejsce dla każdego, każdy się tutaj odnajdzie, bo trenerzy podchodzą bardzo indywidualnie do każdej osoby.
- Beatrycja_78
Post autor: Beatrycja_78 »
Pierwszy raz byłam u nich z przyjaciółką, ale kiedy ona ze względów zdrowotnych zrezygnowała, ja przychodziłam dalej i nie wyobrażam sobie jakby było gdyby ich zabrakło.
Post autor: małwa20 »
Każdy ma prawo czuć się zagubiony w tych wszystkich możliwościach ćwiczeń i w obowiązkach, jak to dokładnie rozumiem. Jednak od tego jest trener Personalny Olsztyn , żebyśmy jednak się w tym odnajdywali. On nam wskaże dobrą drogę i pokaże, jak wykonywać ćwiczenia, oraz na co tak naprawdę stać nasze ciało. Myślę, że warto się do niego wybrać.