Polecam. Możesz kupić u nich na prawdę wszystko, co związane z żeglarstwem. Mają nie tylko super produkty od najlepszych producentów, ale również ogromną wiedzę. Zawsze służą radą i chętnie podpowiedzą najlepsze dla Ciebie rozwiązanie.
Znam ich bardzo dobrze i kupiłem u nich na prawdę sporo wyposażenia. Teraz w sezonie jesienno-zimowych zaopatruje się w ich literaturę żaglową - przewodniki, poradniki. Dodatkowa porcja wiedzy, zawsze mile widziana
Dla mojego męża kupuję prezenty tylko w hals.sklep.pl. Mają super asortyment i szykujemy się już na następny sezon żeglarski. To nasz ulubiony sklep z tego typu sprzętem.
Zgadzam się, to jest jest miejsce, które powinien znać każdy fan żeglarstwa. Moim zdaniem HALS to najlepszy sklep żeglarski online, mają naprawdę dobre ceny. Warto się u nich zaopatrzyć w niezbędny sprzęt i ubrania przed wyprawą:)
Znajomi polecali mi właśnie ten sklep żeglarski. Cały ekwipunek można kupić w jednym miejscu, a przy okazji, w naprawdę przystępnych cenach. Sprzęt naprawdę dobrej jakości. Nie mogę się już doczekać sezonu
Jeśli interesuje Was literatura żeglarska, to w tym sklepie znajdziecie jej ogromny wybór. W ogóle bardzo fajny sklep z mnóstwem przydatnych rzeczy i map. Cieszę się że go znalazłam.
Kupiłem w sklepie Hals silnik elektryczny marki Rhino, jestem naprawdę zadowolony. Zresztą, nie jest to dla mnie zaskoczeniem, bo produkty tej marki są naprawdę bardzo polecane. . .
Sklep Żeglarski z prawdziwego zdarzenia, z bogatym asortymentem, dobrej jakości i w przystępnych cenach. Kupiłem u nich niedawno kamizelki ratunkowe, powoli przygotowuję się już do sezonu, którego naprawdę nie mogę się już doczekać. .
No sezon zbliża się wielkimi krokami i pewnie nie tylko ja nie mogę się już doczekać. Dlatego zamówiłem sobie sporo różnych akcesoriów, między innymi Silnik elektryczny RHINO u nich był w najlepszej cenie, a wiadomo, że ta marka to jest jakość sama w sobie.
Bardzo fajne kamizelki. Bezpieczeństwo na rybach to podstawa. Często przecież jesteśmy tam zupełnie sami. Dlatego ja uwielbiam sklep Hals, mogę tu kupić dokładnie wszystko czego mi potrzeba.
Dobry sklep, duży wybór i dość przystępne ceny, szczególnie mając na uwadze, że nie sprzedają "chińszczyzny", tylko produkty naprawdę dobrej jakości. Polecam. Kupiłam ostatnio wiosła kajakowe, lekkie, już przetestowane
Musiałem kupić nowy silnik elektryczny, bo zacząłem niedawno sezon. Wprawdzie pogoda jeszcze w kratkę, ale już nie mogłem wysiedzieć w domu, pewnie sami to zrozumiecie. Postawiłem na znaną markę czyli silnik elektryczny RHINO jest naprawdę mocny i u nich w dobrej cenie.
W Hals sklep mają spory wybór różnych rodzajów akcesoriów do łodzi i pontonów. Jeśli chodzi o silniki elektryczne rhino to faktycznie warto do nich zajrzeć, bo ceny mają naprawdę konkurencyjne. Polecam, ja kupuję właśnie u nich i ode mnie otrzymują najwyższą ocenę.
Wiecie co, pomimo tego, że sporty wodne są przecież dość popularne, to naprawdę niewiele jest tak profesjonalnych, dobrze zaopatrzonych sklepów z tego typu artykułami. Szczególnie w internecie, bo może stacjonarnie gdzieś się znajdzie, ale też nie o to chodzi, żeby jeździć po kraju i szukać, gdzie w dobrej cenie kupię silnik elektryczny rhino skoro u nas w Łodzi taki jest:)
W Łodzi na pewno nie znajdziecie lepiej wyposażonego sklepu. Mało tego, u nich zawsze możecie liczyć na fachowe doradztwo i pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu. Mają silniki elektryczne w naprawdę konkurencyjnych cenach.
Jeśli kupować sprzęt, akcesoria, czy odzież do sportów wodnych, to polecam sklep https://easy-surfshop.pl/do/cat/pianki/PIANKI. Mają w ofercie produkty tylko renomowanych marek, więc mamy gwarancję najwyższej jakości i zastosowania najnowocześniejszych materiałów.
jur_98 pisze: ↑14 paź 2020, 4:30
Cześć, przygotowuję się po woli na kolejny sezon i kompletuję sprzęt. Czy ktoś z Was kupował Sklepie Żeglarskim Hals? Jestem ciekawy Waszych opinii
Mój mąż, który jest zapalonym żeglarzem (amatorem) i wędkarzem, mówi, że jest to zdecydowanie najlepszy sklep żeglarski. Mają bogate wyposażenie, w bardzo dobrej cenie silniki elektryczne RHINO. Zresztą, naprawdę sporo u nich kupuje.
O tak, zgadzam się z pozytywnymi opiniami. To jest naprawdę profesjonalny i dobrze zaopatrzony sklep żeglarski. Mają w dobrej cenie osprzęt pokładowy wszelkiego rodzaju.
Trafiłem do sklep żeglarskiego Hals z polecenia, słyszałem, że w ofercie mają silniki elektryczne do łodzi. Znalazłem dokładnie ten, którego szukałem od jakiegoś czasu, u nich okazało się, że jest tańszy, niż gdziekolwiek indziej. Od tamtego czasu, kiedy tylko potrzebuję czegoś "branżowego", zaglądam właśnie do nich.
No w naszym mieście, ale i pewnie w okolicach sklep Hals jest bardzo dobrze rozpoznawalnym miejscem wśród wędkarzy i rybaków. Ja kupuję tylko u nich, ze względu na fachowe podejście i doradztwo, ale też ogromny wybór produktów, dobrej jakości i w dobrych cenach. Mają silniki elektryczne RHINO, w świetnej cenie.
W tym roku spędziliśmy nasz urlop i wakacje dzieci na łódkach, konkretnie na żaglówkach. Spędzaliśmy tak czas wolny jeszcze za czasów studenckich, a w tym roku pierwszy raz zabraliśmy dzieciaki. Trzeba było sporo sprzętu uzupełnić, kupiliśmy w sklepie Hals między innymi kamizelki ratunkowe, w ich ofercie jest przepiękna kamizelka ratunkowa dla dzieci.
Zobaczcie na ofertę od firmy https://silkon.com.pl/uslugi/przezwajan ... ktrycznych oferują przezwajanie silników elektrycznych oraz naprawę i serwis. To dobra sprawdzona firma z którą warto podjąć współpracę. Więcej info i cała ich oferta na stronie to sobie sprawdźcie.