używacie zamienników tuszy?
Masz ochotę pogadać o czymś poza zdrowiem i sportem? Chcesz się podzielić swoimi zainteresowaniami? Zajrzyj tutaj.
- Belzer
Re: używacie zamienników tuszy?
Jeszcze nie próbowałam zamienników, ale kolega już kupował i nawet pytał wcześniej sprzedawcy o ich jakość i wydajność. Okazuje się, że są tak samo dobre jak oryginały i w dodatku dużo tańsze. Nie będę się chyba długo zastanawiać, tylko kupię tusz hp 302 , ale zamiennik. A co Wy sądzie o stosowaniu takich tańszych tuszy? Są już jakiś czas popularne, a jeszcze nie wpadłam na to, aby je kupować.
olkusz iv lo
olkusz iv lo
- sisters
Nie wiem dlaczego ale jaj jakoś nie ma zaufania co do zamienników jeśli chodzi o tusze. Wolę zapłacić więcej ale za to mieć dobre i oryginalne tusze. Wiem, że można znaleźć oryginalne tusze w rozsądnej cenie także wystarczy dobrze poszukać. Ja właśnie w ten sposób znalazłam ten sklep https://www.drukuj24.pl/drukarka/tusze- ... -1240.html w którym mają tusze do drukarki Brother w rozsądnej cenie
- eliwraa
Bardzo dużo mamy dzisiaj sprzętów tego rodzaju, dlatego najlepiej sprawdzić sobie dokładnie specyfikę danego urządzenia i w ten sposób dobrać do siebie dany model. Warto również pamiętać, że różne cenny mogą być tuszy. Dlatego warto zorientować się ile was wyjdzie tusz canon cl 546, czy do innego modelu.
- Ewelka
Ja kiedyś używałam ale wydruki nie były dobrej jakości, czasem rozmazane więc stwierdziłam, że lepiej kupić oryginalne. Mam drukarkę firmy Canon i dość długo szukałam fajnego sklepu z tuszami. Przypadkiem natknęłam się na stronę https://www.drukuj24.pl/wklad-atramento ... nalny.html . Znajdziecie tam oryginalne wkłady drukujące do różnych drukarek i w rewelacyjnie niskich cenach
Post autor: celś »
też się ciesze, że przeszedłem na zamienniki, szkoda kasy na oryginały, za dużo kosztują można mieć podobną jakość dużo taniej, jakość activejetów jest świetna i tez wydajość jest super
Post autor: Montalówski »
Pewnie, że tak! Wychodzi bardzo ekonomicznie
Post autor: Czygultówski »
Raczej nie. Nie chciałbym, żeby moja drukarka się popsuła, a stosowanie zamienników może do tego się przyczynić.
Post autor: celś »
to chyba nie używałeś dobrej jakości zamienników, activejety używam od dawna, nic się z drukarką złego nie dzieje. Dobry zamiennik nie zaszkodzi a pozwoli sporo zaoszczędzić
- monka
Tak naprawdę najważniejsze jest to, aby używać tuszy dobrych jakościowo, a takie możesz znaleźć na stronie: https://tonatuszu.pl/materialy-eksploat ... usze-canon . Tutaj dodatkowo są w dobrych cenach, więc w pierwszej kolejności szukaj właśnie tutaj.
Post autor: ćmiel »
gdzie kupujesz te activejety?? Potrzebuję jakichś dobrych zamienników do mojej drukarki i myślałem o kupieniu właśnie tej markicelś pisze: ↑18 gru 2020, 21:35 to chyba nie używałeś dobrej jakości zamienników, activejety używam od dawna, nic się z drukarką złego nie dzieje. Dobry zamiennik nie zaszkodzi a pozwoli sporo zaoszczędzić