Części komputerowe na Ceneo?
Masz ochotę pogadać o czymś poza zdrowiem i sportem? Chcesz się podzielić swoimi zainteresowaniami? Zajrzyj tutaj.
- cool
Części komputerowe na Ceneo?
Siemka, muszę zamówić dwa Zasilacze do obudów i chciałem to zrobić na Ceneo. Porównywarka wypluła mi miejsca, gdzie dane rzeczy najtaniej dostanę i w ogóle. Problem polega na tym, że nie wiem, czy warto tak kupować. Wiem, że sam serwis jest kolejnym zabezpieczeniem transakcji, ale czy naprawdę pokazują najtańsze miejsca?
- raamko
Re: Części komputerowe na Ceneo?
A czy na tego rodzaju stronach mogę zamówić pendrive z nadrukiem logo w jakiejś większej ilości czy to raczej niemożliwe? Niedługo szykują się dość duże i ważne dla naszej firmy targi dlatego zainteresowanym chcemy porozdawać upominki. Sądzimy, że pendrive jest użyteczny na co dzień dlatego takie gadżety reklamowe dobrze się sprawdzą. Co o tym sądzicie?
Re: Części komputerowe na Ceneo?
Post autor: Zośka »
Wybieracie się może na wydarzenie Poznań Game Arena Poznań to wydarzenie dla miłośników gier komputerowych i elektronicznej rozrywki. Tam poznacie najnowsze technologie, gry i sprzęt dla graczy. PGA stanowi najlepsze i niezastąpione miejsce spotkań dla tej branży.