Proaktiv.pl opinie
Strony, serwisy, miejsca w sieci - polecenia, rekomendacje.
- Alfreda78
Proaktiv.pl opinie
Cześć, forumowicze! Co możecie mi powiedzieć na temat sklepu internetowego Proaktiv? Natknęłam się na nich, kiedy szukałam kremu do twarzy z nano złotem i widzę, że mają sporo ciekawych propozycji w ofercie. Zamawialiście coś stamtąd?
- Celestyna89
Re: Proaktiv.pl opinie
Post autor: Celestyna89 »
W Proaktiv regularnie robimy zakupy całą rodziną. Polecam oleje roślinne w wegańskich kapsułkach, jeżeli zwracasz uwagę na takie rzeczy. Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny.
- dominika_71
Post autor: dominika_71 »
Proaktiv.pl to sklep, na który przypadkiem trafiłam parę miesięcy temu i od tej pory zamawiałam od nich już kilka razy. Za każdym razem bardzo wysoka jakość produktów. To polski producent naturalnych suplementów diety. Warto wspierać polskie firmy, dlatego ja w suplementy zaopatruję się właśnie u nich 

- vicky00
nie znam tej firmy ale oczywiście suplementy przyjmuje regularnie czy to w postaci witamin, minerałów czy ziół
jeśli chodzi o markę to najbardziej lubię Pharmovit bo tu zwraca się szczególną uwagę na skład - jest czysty i pozbawiony zbędnych ,,ulepszaczy".
wiecej thc

wiecej thc
- Sergiusz-64
Post autor: Sergiusz-64 »
Uwielbiam oleje z Pro Aktiv! Odkąd wprowadziłem je do swojej diety znacznie lepiej się czuję!
- Marcela61
Polecam zakupy w Pro Aktiv, moim ostatnim odkryciem jest krem przeciwzmarszczkowy z nano złotem. Super efekt wygładzonej skóry 
archiwizacja cd

archiwizacja cd
- Beatrycja_85
Post autor: Beatrycja_85 »
Kupuję w Pro Aktiv suplementy diety dla całej rodziny. Mam dzięki temu pewność, że gwarantuję im zdrowe i sprawdzone produkty
- filomena_86
Post autor: filomena_86 »
W proaktiv mają bardzo dużo wysokojakościowych produktów, dlatego jestem ich stałą klientką. Dzięki nim przekonałam się do suplementacji różnego rodzaju olejów.
- Jeremiasz_83
Post autor: Jeremiasz_83 »
Mam zaufanie do ich produktów, ponieważ mają wszystkie potrzebne badania i karty charakterystyk poszczególnych substancji. Od kiedy stosuję ich oleje, czuję się znacznie lepiej.