Gdzie kupujecie kosmetyki?
Miejsce na porady, wątpliwości, dyskusje o problemach i trudnościach.
- Roksana-73
Gdzie kupujecie kosmetyki?
Post autor: Roksana-73 »
Polecicie mi proszę jakieś fajne drogerie internetowe albo może perfumerie, w których ceny są naprawdę przystępne, konkurencyjne? Liczę na Wasze podpowiedzi, bo kończy mi się właśnie mój ulubiony zapach perfum i musiałabym kupić kolejny flakon, bo nie wyobrażam sobie bez nich życia
Dajcie znać, gdzie kupujecie tanie perfumy damskie? Do jakiego sklepu warto zajrzeć?

Re: Gdzie kupujecie kosmetyki?
Post autor: oleńska »
Jeśli chodzi o dobre kosmetyki do twarzy i do ciała to ja stawiam na naturalną pielęgnację i kupuję z marki Herbapol Polana. Oni mają swój sklep online e-polana.com , można te kosmetyki dostać też w dobrych drogeriach jak i w aptekach. Polecam szukać tam gdzie najlepsze ceny, można trafić na fajne promocje gdzie kremy są nawet po 20 zł za słoiczek. Kosmetyki godne polecenia, skuteczne i odpowiednie nawet dla wrażliwej cery. Seria nawilżająca do twarzy jest dla mnie hitem nr 1. Od zawsze miałam problem z szorstką skórą, teraz jest gładka jak nigdy.
Post autor: olciaa »
To zależy jakie szukacie kosmetyki i dla kogo??? Jak teraz znalazłam firmę faceteria.pl i mnie bardzo zainteresowała, ponieważ oferują oni szereg najróżniejszych kosmetyków dla Panów. Właśnie planuję tam kupić wody po goleniu i kilka innych drobnostek dla mojego narzeczonego.
- raja33
Co powiesz na greckie kosmetyki? Jeśli jeszcze nie wiesz, mają one silne działanie odżywcze i nawilżające, dzięki czemu będziesz bardzo zaskoczona ich doskonałym wchłanianiem, ale również poczujesz różnicę na skórze. Zachęcam do zajrzenia na stronę https://santovolcano.pl/ gdzie trafisz na tego typu produkty.
Post autor: Dolomit »
Dla tych z Was, którzy zwracają uwagę na zdrowie i kondycję swojej skóry, chciałbym polecić kremy do twarzy z filtrem. To nie tylko kosmetyki pielęgnacyjne, ale także element ochrony przed promieniowaniem UV, który może przyspieszać procesy starzenia się skóry. Jeśli jesteście ciekawi, jakie są zalety i rodzaje takich kremów, zapraszam do zapoznania się z treścią artykułu dostępnego pod tym linkiem https://aruba.rzeszow.pl/kremy-z-filtre ... informacje i są to ważne sprawy.
Post autor: Daniela55 »
Najważniejsze jest jednak to jakie kosmetyki się kupuje. Ja w ostatnim czasie stawiam na kosmetyki naturalne i moje oczekiwania spełnia Herbapol Polana. Najfajniejsze jest to, że mają kosmetyki zarówno do mycia, jak i do włosów, twarzy, ciała. Dla każdego znajdzie się coś odpowiedniego 

Post autor: ryża »
Bardzo lubię sklep Eveline. Zawsze mają wiele promocji cenowych. Wysyłają szybko zamówienia, na drugi dzień często są już w paczkomacie. Dają gratisy i prezenty co zawsze jest na plus. Poza tym cenię sobie jakość tych kosmetyków, ostatni mój zakup to paletka cieni (9 kolorów) Look up o nazwie Gimme more. Piękna, trwała, boska. I co najważniejsze- niedroga 

Post autor: Klaudia »
u producentów zawsze są mega rabaty, też wybieram ich sklepy
Orientana daje teraz extra ceny na swoje produkty można prezenty kupić sobie lub komuś
przeceny są realne o nawet 50%
ja kupiłam sporo produktów do włosów, bo moim zdaniem je Orientana robi najlepsze- naturalne i delikatne dla skóry głowy

Post autor: nemiska »
Bardzo różnie, ostatnio częściej zamawiam online. Mogę sobie na spokojnie skompletować listę zakupów, uzupełniam braki w kosmetyczce ale też często coś z nowości dorzucam do zamówienia. Teraz zamówiłam sobie świąteczny żel pod prysznic z nutami cynamonu i karmelu. Liczę, że będzie pachniał obłędnie.
Post autor: Barłomiej »
W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi kliniki medycyny estetycznej Clarity Skin, gdzie wykonałem m.in. lipoliza iniekcyjna poznań . Uzyskałem profesjonalną pomoc i bardzo indywidualne podejście do klienta.