Wątek pełen różnych tematów, których nie dało się dopasować do pozostałych kategorii. Zajrzyj, jeśli nigdzie indziej nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
Hej,
Chciałabym zapytać Was czy macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje w zakresie wyboru dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji cery problematycznej z cerą trądzikową i problemami przebarwień? Będę naprawdę wdzięczna za Wasze konkretne podpowiedzi oraz propozycje
No to tutaj myślę, że jak najbardziej mogę polecić Ci do sprawdzenia markę Summe w której będziecie mogli znaleźć m.in serię Balance jest to seria z olejami z drzewa herbacianego regulująca wydzielanie sebum oraz zdolna do usuwania zanieczyszczeń ze skóry. Co również ważne wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne oraz zmniejszające pory.
Dokładnie jeśli szukacie naprawdę dobrej jakości kosmetyków jaka może sprawdzić się przy problemach związanych z zanieczyszczona skórą i trądzikiem to seria Balance dobrze się spisuje, ponieważ wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne oraz zmniejszające pory. Myślę, że sobie sprawnie i skutecznie poradzicie z tym kłopotem
Riśka pisze: ↑17 wrz 2021, 8:45
Dokładnie jeśli szukacie naprawdę dobrej jakości kosmetyków jaka może sprawdzić się przy problemach związanych z zanieczyszczona skórą i trądzikiem to seria Balance dobrze się spisuje, ponieważ wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne oraz zmniejszające pory. Myślę, że sobie sprawnie i skutecznie poradzicie z tym kłopotem
Dzięki wielkie za wskazówki! Na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję, że będzie to dla mnie odpowiednia pomoc, a problemy z cerą znikną
Dokładnie, jeśli chodzi o markę Summe to można w ich przypadku liczyć zarówno na bogaty naturalny skład, skuteczność działania i jednocześnie różnorodność kosmetyków w zależności od konkretnych potrzeb i zmian skórnych z jakimi musicie sobie poradzić, a niestety trądzik i atopowe zapalenia skóry to zmiany które wymagają odpowiedniej pielęgnacji.