aplikacja medyczna
aplikacja medyczna
Post autor: Alicja »
Re: aplikacja medyczna
Post autor: Małgorzata »
Mi się super sprawdza aplikacja MojeZdrowie24. Jest bardzo prosta i intuicyjna w obsłudze. Posiada ona właśnie takie funkcje jakich szukasz
Post autor: Bambino »
>>>>Mi się super sprawdza aplikacja MojeZdrowie24. Jest bardzo prosta i intuicyjna w obsłudze. Posiada ona właśnie takie funkcje jakich szukasz <<<<
Również polecam aplikację MojeZdrowe24, korzystam z niej regularnie od kilku miesięcy i póki co mi sprawdza się świetnie.
>>>>Mi się super sprawdza aplikacja MojeZdrowie24. Jest bardzo prosta i intuicyjna w obsłudze. Posiada ona właśnie takie funkcje jakich szukasz <<<<
A czy rejestracja do tej aplikacji jest darmowa? I czy dostępna jest ona również w AppStore, bo korzystam z systemu iOS, a wiem że niestety nie wszystkie aplikacje są tam dostępne :/
Post autor: Małgorzata »
>>>>A czy rejestracja do tej aplikacji jest darmowa? I czy dostępna jest ona również w AppStore, bo korzystam z systemu iOS, a wiem że niestety nie wszystkie aplikacje są tam dostępne :/ <<<<
Rejestracja jest w pełni darmowa i bardzo prosta. Też jestem #TeamiPhone, więc znam ten ból aplikacja MojeZdrowie24 dostępna jest również w AppStore
Post autor: Otylia »
>>>>A czy rejestracja do tej aplikacji jest darmowa? I czy dostępna jest ona również w AppStore, bo korzystam z systemu iOS, a wiem że niestety nie wszystkie aplikacje są tam dostępne :/ <<<<
>>>>Rejestracja jest w pełni darmowa i bardzo prosta. Też jestem #TeamiPhone, więc znam ten ból aplikacja MojeZdrowie24 dostępna jest również w AppStore<<<<
Aplikacja MojeZdrowie24 jest dostępna zarówno na systemy iOS jak też Android, sama z niej korzystam już od dłuższego czasu na iPhonie, natomiast mój mąż korzysta z Samsunga i również jest z tej aplikacji zadowolony
>>>>Rejestracja jest w pełni darmowa i bardzo prosta. Też jestem #TeamiPhone, więc znam ten ból aplikacja MojeZdrowie24 dostępna jest również w AppStore<<<<
>>>>Aplikacja MojeZdrowie24 jest dostępna zarówno na systemy iOS jak też Android, sama z niej korzystam już od dłuższego czasu na iPhonie, natomiast mój mąż korzysta z Samsunga i również jest z tej aplikacji zadowolony <<<<
Idealnie, a w jaki sposób te dokumenty są przetwarzane w tej aplikacji?
Post autor: Monika4331 »
>>>>Aplikacja MojeZdrowie24 jest dostępna zarówno na systemy iOS jak też Android, sama z niej korzystam już od dłuższego czasu na iPhonie, natomiast mój mąż korzysta z Samsunga i również jest z tej aplikacji zadowolony <<<<
>>>>Idealnie, a w jaki sposób te dokumenty są przetwarzane w tej aplikacji?<<<<
Aplikacja MojeZdrowie24 posiada wbudowany skaner, dzięki któremu można w bardzo prosty i wygodny sposób wskanować niezbędne dokumenty.
Post autor: RedWine »
Wybrane dokumenty można wskanować do tej aplikacji za pomocą wbudowanej funkcji skanera. Dodatkowo aplikacja umożliwia swobodne filtrowanie i sortowanie tych dokumentów co zdecydowanie ułatwia zarządzanie nimi.
Post autor: SunFlower »
>>>>Wybrane dokumenty można wskanować do tej aplikacji za pomocą wbudowanej funkcji skanera. Dodatkowo aplikacja umożliwia swobodne filtrowanie i sortowanie tych dokumentów co zdecydowanie ułatwia zarządzanie nimi.<<<<
O, bardzo fajne rozwiązanie, a ten skaner działa w porządku, nie zacina się? no i czy jakoś tych skanów jest dobra?
Post autor: Ziollo »
>>>>Wybrane dokumenty można wskanować do tej aplikacji za pomocą wbudowanej funkcji skanera. Dodatkowo aplikacja umożliwia swobodne filtrowanie i sortowanie tych dokumentów co zdecydowanie ułatwia zarządzanie nimi.<<<<
>>>>O, bardzo fajne rozwiązanie, a ten skaner działa w porządku, nie zacina się? no i czy jakoś tych skanów jest dobra?<<<<
Mi skaner w ogóle się nie zacina, a jakość skanów jest w porządku
Post autor: Majka »
No dobrze, ale większość takich dokumentów zawiera dane wrażliwe, czy można je jakoś w tej aplikacji zabezpieczyć?
Post autor: Oliwia557 »
>>>>No dobrze, ale większość takich dokumentów zawiera dane wrażliwe, czy można je jakoś w tej aplikacji zabezpieczyć?<<<
Aplikacja MojeZdrowie24 daje możliwość zabezpieczenia dokumentów. Ja osobiście używam kod pinu, bo jest dla mnie najwygodniejszy ale są chyba jeszcze inne metody.
Post autor: Magumeg »
>>>>No dobrze, ale większość takich dokumentów zawiera dane wrażliwe, czy można je jakoś w tej aplikacji zabezpieczyć?<<<
Potwierdzam, są też inne metody ja używam odcisku palca, bo nie muszę zapamiętywać nowych pinów czy kodów, natomiast mój mąż preferuje odblokowywanie za pomocą symbolu. Także do wyboru do koloru